FOTO Kako izgledaju i što rade danas dječji glumci iz hit božićnih filmova

BOŽIĆ nam je pred vratima. U ovo doba godine, osim što gledamo novitete božićnih filmova, rado se prisjetimo i klasika iz 80-ih, 90-ih i s početka 2000-ih, kao što su legendarni Sam u kući, Čudesni Božić, Vilenjak…

U blagdanskim filmova najčešće glavne zvijezde su dječji glumci, stoga smo se odlučili prisjetiti kako oni izgledaju danas.

Miffy Englefield u filmu Ljubav i praznici (The Holiday), 2006.

Miffy se uglavnom povukla iz glume i fokusirala se na glazbu i obiteljski život. 

Eric Lloyd u filmu Čudesni Božić (The Santa Clausa), 1994.

Eric se i dalje bavi glumom te svira u bandu Radiomason. Godine 2022. reprizirao je svoju ulogu Charlieja u novoj Disney+ spin-off seriji The Santa Clauses.

Liliana Mumy u filmu Djed Božićnjak 2 (The Santa Clause 2), 2002.

Liliana se uglavnom maknula s ekrana i daje glasove u serijama. Ove godine se udala i dobila sina.

Daniel Tay u filmu Vilenjak (Elf), 2003.

Nakon izlaska filma, Tay se povukao iz Hollywooda. Jedino je dao glas u nekim videoigrama, a navodno je diplomirao ekonomiju na Sveučilištu Yale. Njegovih novijih fotografija nema.

Thomas Brodie-Sangster u filmu Zapravo ljubav (Love Actually), 2003.

Thomas se nastavio baviti glumom. Pojavio se u Nanny McPhee, Nowhere Boy, Game of Thrones, The Queen’s Gambit i još mnogo toga. Thomas se također nedavno zaručio s Talulah Riley.

Macaulay Culkin u filmu Sam u kući (Home Alone), 1990. 

Macaulay je vjerojatno najpoznatije dječje lice iz božićnih filmova. Nakon Sam u kući glumio je u filmovima kao što su My Girl, The Pagemaster, The Good Son i Richie Rich. Nedavno se pojavio u serijama uključujući American Horror Story: Double Feature, Will & Grace, The Righteous Gemstones i Dollface. Ove godine on i Brenda Song dobili su svoje drugo dijete.

Kieran Culkin u filmu Sam u kući (Home Alone), 1990. 

Nakon Sam u kući ostvario je uloge u brojnim filmovima, kao što su Ona je sve to i Mladenkin otac, a posljednjih godina glumi u hit-seriji Nasljeđe, koja mu je donijela tri nominacije za Emmy.

Peter Billingsley u filmu Božićna priča (A Christmas Story), 1983.

Peter je postao uspješan producent u Hollywoodu. Producirao je filmove kao što su Elf, Zathura: A Space Adventure, Four Christmases i mali film Iron Man.

Johnny Galecki u filmu Najluđi Božić (National Lampoon’s Christmas Vacation), 1989. 

Johnny je također ostvario vrlo zapaženu karijeru, glumeći u TV serijama poput Roseanne i The Big Bang Theory gdje je glumio Leonarda u 12 sezona i dobio nominaciju za Emmy.

Taylor Momsen u filmu Kako je Grinch ukrao Božić (How the Grinch Stole Christmas), 2000.

Taylor je ostvarila vrlo zapaženu ulogu u seriji Gossip Girl od 2007. do 2012. Godine 2009. osnovala je bend The Pretty Reckless.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *