Gledatelji Netflixova najgledanijeg filma ismijavaju Muska: “Nisi ga ni pogledao”

MEĐU gledateljima Netflixa, pogotovo onima koji su pogledali najnoviji film Leave The World Behind, krenula je burna rasprava o jednoj sceni, a u nju se uključio i Elon Musk, čiji su automobili Tesla korišteni u jednoj napetoj sceni.

Postapokaliptični triler redatelja Sama Esmaila u četiri dana uspio je pridobiti brojne poklonike i zasjesti na prvo mjesto ljestvice najgledanijih naslova na popularnoj streaming-platformi. Film snimljen po romanu Rumaana Alama, a u produkciji Baracka i Michelle Obame, prati društvo, točnije dvije obitelji, u trenutku kada se svijet suočava s kibernetičkim napadom neslućenih razmjera.

 

Elon Musk komentirao je spomenutu scenu iz filma, no čini se da ga ipak nije pogledao, kako su primijetili neki korisnici X-a. U jednoj sceni bračni par, koji glume Julia Roberts i Ethan Hawke, nailazi na kolonu nagomilanih samovozećih Tesli. Jedva izbjegnu sudar s jednim takvim vozilom.

“Lik očito nije pogledao film”

Musku se nije baš svidjela, pa je prizor prokomentirao na X-u. “Tesle se mogu puniti čak i preko solarnih panela, čak i ako se svijet pretvori u Mad Max i više ne bude benzina”, komentirao je.

Osnivač Tesle htio je istaknuti kako automobili Tesla mogu preživjeti apokalipsu bez električne energije, ali očito nije gledao film. U filmu Leave The World Behind Tesle bez problema voze, samo je problem što ih je netko hakirao, pa jure cestama.

“Lik očito nije pogledao film”, napisao je jedan korisnik. “Najbolja stvar kod filma je što je uzrujao Muska”, napisao je drugi. Jedan je korisnik ipak primijetio da je Elon Musk znao da će njegovi automobili biti korišteni u filmu, jer su ga producenti morali pitati za dozvolu, i podijelio link koji svjedoči o tome.

Redatelj Esmail ranije je govorio o sceni s Teslama, rekavši da je je to bio vrlo zabavan dan na snimanju. “Neću se pretvarati da nismo koristili CGI efekte, ali smijem reći da smo uništili nekoliko automobila Tesla”, ispričao je Esmail.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *